Våre Billettsystemer

Synlighet er nøkkelen til et godt billettsalg. Det vil vi hjelpe deg med, ved å være en god partner for deg. Hos Eventim tilbyr vi deg to ulike billettsystemer. Eventim. NET og Eventim Inhouse. Til sammen dekker disse to systemene de fleste behov for alle som ønsker å selge billetter. Finn ut hvilket system som passer best for deg og ditt behov.

Eventim.NET

NET er et kraftig og dynamisk billettsystem som har vist seg å være et av de mest pålitelige og robuste billettsystemene i verden. Allsidig og fleksibelt, NET brukes på noen av verdens største og mest profilerte festivaler, konsertturnéer og arenaer.

Eventim.INHOUSE

INHOUSE er et av Europas ledende billettsystemer for for teatre, operahus, konserthus, museer og idrettsarenaer. Arrangører bruker den allsidige funksjonaliteten i INHOUSE til billettsalg online, salg av abonnement / sesongkort, på billettkontoret og ved ulike utsalgssteder.

Hvorfor Eventim?

Eventim tilbyr pålitelige og robuste systemer. Vi driver kontinuerlig optimalisering og utvikling av våre billettsystemer for å kunne tilby deg noen av verdens beste systemer som ikke svikter når du virkelig trenger dem som mest. Våre billettsystemer kan vise til  blant annet å ha håndtert 30 millioner henvendelser på mindre enn 30 minutter, og 3 millioner internasjonale kunder parallelt.

Våre salgskanaler

Et solid team som støtter deg når du skal starte ditt billettsalg

Salg Online & Offline

Med våre billettsystemer selger vi billetter gjennom så mange forskjellige kanaler som mulig, både på nett og offline. Dine billetter kan selges på vår nettside, ditt eget nettsted, Facebook, via vårt kundesenter, lokalt i døra, i eget billettkontor og på ulike utsalgssteder.

white label billettsystem

White-label løsninger

Øk konverteringene ved å selge billetter med deres eget design/merkevare i våres billettsystemer. Eventim har ulike løsninger som også inkluderer integrering på din hjemmeside via iFrame.

Vår markedsføring

Markedsplasser

Via vår norske plattform eventim.no treffer du et bredt publikum. Ekstra synlighet er mulig gjennom wallpaper, leaderboard og topp-slider plassering. Vi kan også tilby markedsføring på våre plattformer i Skandinavia og resten av Europa.

billettsystem som tilbyr markedsføringsbrev

Markedsføring partner

Vi kommuniserer med våre partnere ukentlig. Vi har god kunnskap om hvordan vi bruker sosiale medier for å skape bevissthet, engasjement og øke billettsalget. Vi hjelper gjerne til med målrettede SOME-kampanjer, programmatiske displaykampanjer og retargeting kampanjer.

Analytisk tilnærming

Rapporter

Omfattende rapporteringsmuligheter gir dere grunnleggende salgs- og billettinformasjon på deres arrangement, tilgjengelig online 24/7 på PC, nettbrett og smarttelefon. Rapportene kan tilpasses for å oppfylle deres behov, med flere kategorier som billett typer, prisnivåer, og billettomsetning.

Analyser

Med Eventim.ANALYTICS kan dere se på salgsstatus for det enkelte arrangement, arrangementsserier, ulike billett typer eller salgskanaler – alt er grafisk representert for å gi dere god oversikt. Forstå kundene dine ved å analysere demografisk data som alder, kjønn, bosted og reiseavstand fra arrangement.

Support

Support team

Vårt engasjerte support team kan vise til mer enn 15 års erfaring. De følger deg hele veien fra oppsett av systemet via lansering av arrangement og helt til arrangementet går live!

Kundeservice

Vår kundeservice er tilgjengelig via telefon, e-post, chat og Facebook. Har du mistet billettene dine? Har spørsmål i forbindelse med et arrangement? Eller kanskje du ønsker å kjøpe billetter over telefonen. Ikke noe problem, vi hjelper deg!

Adgangskontroll og skanning

Ny eventim logo for billettsystemer

Adgangskontroll og skanning

Vi har meget gode løsninger for innslipp av publikum. Vi tilbyr flere forskjellige løsninger for adgangskontroll. Systemet kan lett integreres med fastmonterte adgangs punkt med innebygget skanner.

Akkreditering

Eventim har et eget akkrediteringssystem, Eventim.WORKFORCE, som kan brukes til registrering av gjester, frivillige, presse, fotografer og ansatte. Workforce vil genere strekkoder som er integrert med Eventims adgangskontroll system.

FanTickets

En FanTicket er det perfekte mementoet. Med høy kvalitet og tilpasset design, er billettene unike og en perfekt gave! Bildet er trykket på eksklusivt billettmateriale og er et ideelt alternativ til en vanlig billett. Og det beste er at det er ingen ekstra kostnader involvert! Ikke for deg og ikke for billettkjøperen.

Kryssplattform Integrasjon

Med Eventim er det mulig å selge dine billetter via deres Facebook sider ved bruk av Facebook Ticketshop.