Byscenen til Eventim familien – Eventim styrker sin posisjon i Trondheim!

Byscenen

Byscenen har valgt Eventim som deres billetteringspartner de kommende årene, og med fantastiske Byscenen inn i familien viser Eventim at de virkelig satser på Trondheim som en kulturdestinasjon. I sin iver med å komme i gang med salg av billetter er Byscenen allerede live hos Eventim. Byscenen skal bruke Eventim.Inhouse som deres billetteringssystem, og med dette fleksible systemet vil de på en enkel og funksjonell måte kunne selge billetter, pakker, gavekort, servering og andre produkter. I samarbeidet følger selvfølgelig Eventims gode kundeservice i tillegg til kommersiell bistand på markedsføring og promotering.

Les mer om Eventim.Inhouse

Vi gleder oss til et langt og godt samarbeid med Eventim

Vi har valgt å inngå samarbeidsavtale med Eventim, fordi vi mener at de er den mest proaktive og fremoverlente billettleverandør i markedet. Eventim sin «Inhouse» løsning har alt hva det forventes av et profesjonelt billettsystem med hensyn til funksjonalitet, datainnsamling og markedsførings- og analyseverktøy samtidig med at vi selv enkelt og effektivt styrer prosessen fra A – Å.

Ulrich Bang Sørensen, Daglig Leder Byscenen Drift AS & Byscenen Servering AS

Flere nye funksjoner for billettkjøperne! Klikk på bilde for å se hva som nå blir nytt for billettkjøperne hos Byscenen!

Eventim – Europas største billettleverandør

Eventim tilbyr 2 forskjellige billetteringssystemer som er meget robuste og pålitelige, Eventim.Inhouse og Eventim.NET. Til sammen dekker disse to systemene de fleste behov for alle som ønsker å selge billetter, pakker eller andre produkter sammen med billetter. Eventim.Inhouse er et av Europas ledende billettsystemer innenfor kultur, med mange unike funksjonaliteter. Med Eventim.Inhouse vil Byscenen, få deres egen «white label webshop» skreddersydd etter deres designprofil som sikrer en rask og enkel kjøpsprosess for billettkjøperne. Eventim.Inhouse blir nå godt representert i Trondheim når Byscenen følger etter blant andre Olavshallen, Trøndelag Teater og Rosendal Teater som allerede er i Eventim familien og bruker systemet.

Les mer om billettsystemer fra Eventim

Midt-Norges storstue for konserter og magiske øyeblikk – midt i hjertet av Trondheim

Trondheims storstue for konserter og events, Byscenen, er et hus med mye historie, det være seg både kultur og samfunnsengasjement. Tidligere var Byscenen kjent under navnet Arbeiderforeningen og ble etablert på nåværende adresse allerede i 1878. Byscenen slik vi kjenner lokalene i dag stod ferdig våren 2010, etter en lengre periode med modernisering og rehabilitering, på initiativ fra Sparebank 1 SMN kulturstiftelse. Byscenen er nå en toppmoderne scene med alle tenkelige fasiliteter. Det arrangeres store og små konserter året rundt, men også andre sjangre som standup og live-podkast, samt eventer som Kosmorama sin Kanonprisutdeling, Adresseavisens Ut-Awards, NTNU sitt Forskning Grand Prix, valgmøter, diverse bedrift kick offs, lanseringer og fester. Sammen med restaurant Alma’s og kjellerpuben Boxer tilbyr Byscenen et helhetlig kulturtreffsted midt i hjertet av Trondheim.

Les mer om Byscenen her

******

Skrevet av:
Morten Hammer
Kommersiell Leder

Hold deg oppdatert med nyhetsbrev

* Felter må fylles inn

Legg til en kommentar og fortell oss hva du tenker!

Kom i gang Med Eventim

Ny eventim logo for billettsystemer

Eventim Norge er en del av Eventim Scandinavia, en profesjonell billettdistributør i Skandinavia siden 2004. Vi har en sentral beliggenhet i Oslo sentrum, med lokale kontorer i Stockholm og København.  Eventim Scandinavia eies av CTS Eventim, Europas største billettering og liveunderholdningsfirma.