Eventim Norge med ny logo!

Som et ledd i noen re-branding-tiltak fra vårt morselskap, CTS Eventim, har Eventim logoen gjennomgått en subtil redesign. Her kan du lese om det reviderte utseendet og de tilknyttede konverteringstiltakene.

Den nye Eventim logoen er ferskere. Den er preget av en mer moderne typografi og et redusert formelt språk, som vil gjøre det lettere å bruke i fremtiden. Ordmerket forblir hovedelementet, mens det figurative merket er redusert til en stjerne. Målet med redesignet var å skape et harmonisk og tidløst utseende uten å miste anerkjennelsesverdien. Resultatet er imponerende:

Nye logo til CTS Eventim

Online overgang umiddelbart, offline er i gang

Overgangen til den nye logoen skjedde allerede 9. mars. på alle online kanaler. Siden det ikke er noen radikalt brudd med det forrige designet vil utvekslingen for offline medier, eksempelvis billetter, skje gradvis.

Ditt billettsalg
Starter her

Legg til en kommentar og fortell oss hva du tenker!

Ny eventim logo for billettsystemer

Eventim Norge er en del av Eventim Scandinavia, en profesjonell billettdistributør i Skandinavia siden 2004. Vi har en sentral beliggenhet i Oslo sentrum, med lokale kontorer i Stockholm og København.  Eventim Scandinavia eies av CTS Eventim, Europas største billettering og liveunderholdningsfirma.