Eventim + World Para Snow Championships = SANT

Eventim og Norges Skiforbund har inngått samarbeidsavtale om Word Para Snow Sports Championships som avholdes på Lillehammer og i Hafjell i januar 2022. Samarbeidet innebærer at Eventim vil være arrangementets billetteringspartner, bistå med markedsføring av mesterskapet, i tillegg til å ivareta kundenes behov gjennom bransjens beste kundeservice. Vi gleder oss masse til å jobbe sammen med Skiforbundet og World Para Snow Championships som deres billetteringspartner. Billettsalget til mesterskapet er allerede i gang og selges gjennom billettsystemet Eventim.NET

Les mer om Eventim.NET

Det føles fantastisk å få være billetteringspartner med Skiforbundet og VM i snøsport for parautøvere. Dette er et mesterskap med stor M med noe av det ypperste man finner av idrettsutøvere og idrettsprofiler fra inn og utland. For Eventim med referanser som billetteringspartner fra mesterskap i alt fra OL til VM i fotball, er det gøy å få bidra med vår erfaring inn mot et så flott mesterskap som World Para Snow Championships.

Morten Hammer, Kommersiell Leder Eventim Norge

Første felles verdensmesterskap i snøsport for parautøvere

8. januar 2022 går startskuddet for mesterskapet som er blitt utsatt fra 2021 på grunn av koronapandemien, og 16 dager blir fylt med konkurranser og en rekke andre arrangement. Lillehammer 2021 vil være historiens første felles verdensmesterskap i snøsport for parautøvere, og enda en gang vil Lillehammer og Hafjell bli senter for et stort mesterskap fylt med publikum og spennende konkurranser. Etter flere individuelle mesterskap samme år, på forskjellige steder og arenaer i verden, vil nå utøverne fra alle de fire snøidrettene komme sammen for å kjempe om medaljene for landet sitt i ett felles stort arrangement.

Om Lillehammer 2021

For Lillehammer 2021 – Para-verdensmesterskap i snø, arrangert på Lillehammer og i Hafjell i januar 2022, er de beste paratletene i alpint, langrenn, skiskyting og snowboard samlet til verdensmesterskap. Mesterskapet er tildelt Norge av den internasjonale paralympiske komiteen (IPC), og det er det største sportsarrangementet for para-idrettsutøvere i Norge siden Paralympics i 1994. Norges Skiforbund har prosjektansvaret for mesterskapet, og samarbeider tett med Norges Skiskytterforbund og Norges Brettforbund. Det er de to lokale arrangørselskapene Lillehammer Olympiapark AS og Hafjell-Kvitfjell Alpin AS som vil være tekniske arrangører av VM-konkurransene.

Les mer om World Para Snow Championships

Eventim – Europas største billettleverandør

Eventim tilbyr 2 forskjellige billetteringssystemer som er meget robuste og pålitelige, Eventim.Inhouse og Eventim.NET. Til sammen dekker disse to systemene de fleste behov for alle som ønsker å selge billetter, pakker eller andre produkter sammen med billetter. Eventim.NET er et av bransjens mest kraftige billettsystemer som gjør systemet meget pålitelig selv under det største trykket under et billettsalg. Som et allsidig og fleksibelt system brukes Eventim.NET på noen av verdens største og mest profilerte festivaler, konsertturnéer, arenaer og idrettsarrangement. Eventim.NET har blant annet referanser fra flere OL, nå sist vinter OL i Sochi 2014 og sommer OL i Rio 2016, Euro 2020 i Håndball i Norge, VM i fotball, samt en rekke mesterskap i idretter som ishockey, alpint, skiskyting og håndball for å nevne noe.

Om dere ikke er kunde hos Eventim, nysgjerrig eller ute etter å se på nye muligheter med billetteringspartner, så ta kontakt med oss for en prat! Eventim kan være mye mer enn en billetteringsløsning, vi kan være deres totale billetteringspartner og hjelpe til med alt fra bransjens beste kundeservice til å være deres markedsføringspartner.

Les mer om Eventim

******

Skrevet av:
Morten Hammer
Kommersiell Leder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *