Videresalgsplattformen fanSALE lanseres i Norge og Skandinavia

Eventim Norge / Skandinavia lanserer sin egen fanSALE-plattform der forbrukerne kan videreselge og kjøpe billettene sine som er kjøpt på Eventim på en trygg og lovlig måte.

fanSALE – ekte billetter, ekte priser, ekte mennesker. Fordi vi er fans av fans!

Utfordringer rundt videresalg av billetter har økt betydelig de siste årene, med internasjonale aktører som ofte lurer billettkjøpere. Billetter solgt til priser langt over den opprinnelige billettprisen, billetter som ikke blir sendt eller billetter som blir solgt flere ganger. Eventim tar nå et viktig steg i Skandinavia for å hjelpe forbrukerne til å selge og kjøpe billetter mellom fans på en trygg og lovlig måte. Den banebrytende fanSALE billettplattformen er en rettferdig og brukervennlig videresalgsplattform som kan hjelpe fans og aktørene i hele billettbransjen.

FanSALE lanseres nå i Norge, Sverige og Danmark og er allerede i bruk i Tyskland, UK, Nederland og Sveits. Løsningen ble raskt sertifisert av Google som stiller betydelige krav for å kunne få lov til å annonsere via Google AdWords.

Det er mulig å selge både nummererte og unummererte billetter på fanSALE. Videresolgte billetter blir automatisk kansellert og nye billetter booket og levert i en ny ordre. Dette garanterer ekte og gyldige billetter for kjøpere og gjør det også mulig å selge personlige billetter på nytt. Prosessen er 100% digital og sikrer en god brukeropplevelse, både for selgeren og for kjøperen.

Besøk plattformen fanSALE her.

VERIFISERT – TRYGT – RASKT – RETTFERDIG

Verifisert – FanSALE garanterer ekte billetter med Eventim Billettsjekk. Alle billetter solgt via Eventim plattformen, partnershop eller via vår kundeservice kan selges på plattformen og er garantert gyldige billetter.

Trygt – Alle Eventim billetter kan identifiseres gjennom den unike strekkoden og verifiseres som ekte billetter. Vi garanterer at billettkjøperen mottar kvittering for billettene. Først når kjøperen har mottatt billettene, blir kjøpesummen utbetalt til selgeren.

Raskt – FanSALE sikrer raskt salg og kjøp av billetter. Eventim tar ansvar for hele billettleveransen. Kjøperen velger leveringsmetode i handlekurven. I tillegg til papirbilletter, muligheter for både e-billett og mobilbillett gjør det mulig for meget raske og spontane kjøp og salg av billetter, også kort tid opp til arrangementet.

Rettferdig – I henhold til norsk lov, er det ikke lov å videreselge billetter for en høyere sum enn den opprinnelige prisen. FanSALE garanterer at billetter ikke selges dyrere enn den originale prisen. Det er kun lov å selge billetter til original pris eller billigere.

«Ikke gå i svartebørsfella» – Forbrukertilsynet

En god løsning for alle

Med fanSALE løser Eventim en rekke problemer som hittil har spredd seg som ringer i vannet: Kunder som har kjøpt billetter, men som ennå ikke vil eller har mulighet til å bruke dem, kan nå lovlig selge billettene sine og få pengene sine i retur, og de som er interessert i å delta på et arrangement vil få muligheten til å kjøpe billetter til normal pris og uten fare for forfalskning. I tillegg trenger ikke arrangører å oppleve tomme «seter», og de trenger ikke heller å skuffe gjester som dukker opp med falske billetter.

Mange utsolgte festivaler, konserter og sportsarrangementer har blitt flyttet til neste år. Og mange av publikumerne som har fått flyttet billettene sine i stedet for å få dem refundert, risikerer plutselig å ikke kunne bruke dem fordi de kanskje ikke har anledning til å delta neste år. Her blir fanSALE en fin mulighet til å trygt selge og kjøpe billetter.

Med fanSALE tar vi et viktig skritt i kampen mot organisert svartebørshandel og videresalg av billetter til overpris. Med fanSALE kan man både videreselge og kjøpe billetter til pålydende og samtidig være 100 prosent sikker på at du både overholder loven og faktisk får ekte og gyldige billetter til arrangementet du ønsker å delta på – uansett når Corona-situasjonen tillater.

Marcia Titley – Adm. Dir. Eventim Norge

For mer informasjon om fanSALE, besøk www.fansale.no eller ta kontakt!

Skrevet av:
Marcia Titley
Adm. Dir.

Ditt billettsalg
Starter her

Legg til en kommentar og fortell oss hva du tenker!

Ny eventim logo for billettsystemer

Eventim Norge er en del av Eventim Scandinavia, en profesjonell billettdistributør i Skandinavia siden 2004. Vi har en sentral beliggenhet i Oslo sentrum, med lokale kontorer i Stockholm og København.  Eventim Scandinavia eies av CTS Eventim, Europas største billettering og liveunderholdningsfirma.