Stor suksess med GREASE i Trondheim Spektrum

En av historiens mest ikoniske musikaler kommer til Trondheim!

Siden ”GREASE” hadde urpremiere i Chicago i 1971 har den blitt en av verdens mest populære musikaler. Den er spilt på de fleste scener verden over, bl.a. 3.388 ganger på Broadway (N.Y.) i 1972 til 1980, noe som var datidens publikumsrekord. I 1978 ble filmen, som står igjen som en av de store klassikere, spilt inn med John Travolta og Olivia Newton-John i hovedrollene.

Musikalen ble gjenopptatt i storformat i Norge vinteren 2018. Da ble den spilt for mer enn 35.000 publikummere på Chateau Neuf i Oslo. I 2019 ble denne produksjonen «oppgradert» til en arenaversjon og spilt for nærmere 10.000 mennesker på DnB Arena i Stavanger. Under ledelse av regissør Tom Sterri og med bl.a den trønderske musikal-stjerna Mari Haugen Smistad i en av rollene – sammen med et 30-tall av landets beste musikalartister samt stort orkester under ledelse av engelske Matthew Reeve.

GREASE til Trondheims nye storstue Trondheim Spektrum

Lørdag 29. februar 2020 vil storstua forvandles til et Amerika på slutten av 50 tallet. Den gang da Rock`n`Roll var som størst og bilene var enda større. Den gangen jentene gikk i swingskjørt og guttene hadde ”GREASE” i håret. Selv om vi skal tilbake i tid , lover produsentene en sceneproduksjon anno 2020 med det siste innen lys, lyd og LED.

Det er Tom Sterri som har regien, slik han også hadde den for 12 år siden da musikalen ble sett av 40.000 i Oslo Spektrum. I Trondheim skal han også spille rollen som den humoristiske, men sleipe plateprateren Vince. Nærmere 800 som meldte seg på til audition i Oslo. Og av dette kommer de 16 sterke hovedrollene med til Trondheim.

Musikalen «Grease» settes opp i Trondheim Spektrum (krever abonnement fra Adressavisen)

Første show utsolgt!

Dette blir den første store musikalsatsingen i denne skala i Trondheim. Interessen er tydeligvis på topp siden første forestillingen solgte ut på rekordtid! Men fortvil ikke, arrangøren har satt opp en ekstra matine-forestilling samme dag. Det vil si at musikalen spilles lørdag 29. februar kl. 16 og kl. 20 i Trondheim Spektrum.

Musikalen solgte ut «greasefort» (krever abonnement fra Adressavisen)

Gratulerer til arrangørene Taran AS, Starworks AS og Trondheim Stage! Vi gleder oss til GREASE!

Skrevet av
Marcia Titley
Adm. Dir.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *