Moldejazz velger Eventim som billetteringspartner

Moldejazz, verdens eldste jazzfestival i kontinuerlig drift, har valgt Eventim Norge som deres billetteringspartner de neste årene.


Moldejazz kommer inn i Eventim-familien og skal ta i bruk det innholdsrike billettsystemet Eventim.Inhouse til salg av deres festivalbilletter. I tillegg til å være deres billetteringspartner, vil Eventim bistå med rask og god kundeservice, markedsføring og promotering av deres arrangement.

Det er både stort og veldig gøy å få Moldejazz inn i Eventim-familien. Moldejazz er en internasjonal merkevare som vi virkelig er stolte av å få samarbeide med, og gleder oss til å jobbe sammen med å løse deres billetteringsbehov. Med de innovative digitale løsningene vi kan tilby i vårt system, vil vi sammen med Moldejazz tilby gode sømløse billetteringstjenester både for festivalen og publikum.

Marcia Titley, Adm. Dir. hos Eventim Norge

Les mer om Eventims covid-19 løsninger her

Unike funksjonaliteter med Eventim.Inhouse


Eventim.Inhouse er et av Europas ledende billettsystemer for teatre, operahus, konserthus, og museer, med mange unike funksjonaliteter. Med Eventim.Inhouse vil Moldejazz nå bl.a. få deres egen «white label webshop» skreddersydd etter deres designprofil som sikrer en rask og enkel kjøpsprosess for billettkjøperne.

Moldejazz har høye, og ikke minst mange, krav til billettløsning på grunn av vår spillestedsstruktur. Vi valgte Eventim som leverandør fordi de i størst grad svarte på våre forventninger til hva et billettsystem skal levere av løsninger. Vi håper på et nært og godt samarbeid i årene som kommer.

Ellisif R. Vestad, Sponsor og Salgsjef hos Moldejazz

Les mer om Eventim.Inhouse her

60 år siden første Moldejazz


Samtidig som Moldejazz melder overgang til Eventim som billetteringspartner, markerer Moldejazz i år 60 år som festival av internasjonal toppklasse. Artistslippet for årets festival er i gang og kan allerede vise til en imponerende rekke med artister som er klare for årets jubileumsfestival.  

Se oppdatert program her

Om Moldejazz


Moldejazz er verdens eldste jazzfestival i kontinuerlig drift, og den viktigste i Norge og ble startet i 1961. Festivalen arrangeres hvert år i uke 29 i juli, og samarbeider med andre festivaler i både inn- og utland. I løpet av 6 hektiske dager i uke 29 arrangeres ca. 120 konserter, selges ca. 22 000 billetter, 500 artister spiller, 600 frivillige er i sving og ca. 60 000 mennesker besøker Molde i løpet av festivaluka.

Moldejazz hadde fra 1999 t.o.m. 2017 status som Knutepunktfestival for jazz i Norge, og er sertifisert Miljøfyrtårn.

Les mer om Moldejazz her

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Moldejazz60-1.jpg

Skrevet av:
Morten Hammer
Kommersiell Leder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *