Pressen jubler over The Sound of Music!

Fredag 6. september var premieren til The Sound of Music på Folketeateret, og pressen jubler! Aftenposten kaller det «den ultimate musikalopplevelsen» mens NRK sier «en heftigere og mer storslagen nostalgipakke skal du lete lenge etter». Gratulerer til Folketeateret og Scenekvelder, vi er meget stolte av å være deres billetteringspartner!

Anmeldelser

Aftenposten: 6
«Den ultimate musikalopplevelsen» (krever abonnement)

VG: Terningkast 5
«Musikalsk sjarmoffensiv»

Dagsavisen: 5
«Lyden av ny publikumssuksess» (krever abonnement)

NRK
«En heftigere og mer storslagen nostalgipakke skal du lete lenge etter», «En sikker vinner»

Om du ikke har kjøpt billetter ennå, kan du gjøre det her!

Om forestillingen

The Sound of Music er en hjertevarmende musikal om familiebånd og kjærlighet som bygger på den virkelige von Trapp-familien fra Salzburg sin historie i 1938. Med den dystre trusselen fra et styrket Nazi-regime i nabolandet Tyskland som bakteppe, handler The Sound of Music om den klosterutdannede, Maria Rainer, som blir guvernante for enkemannen kaptein Georg von Trapp sine syv barn, og utfordringene det byr på.

Det er ingen musikaler som kan skilte med flere kjente sanger enn nettopp denne livlige og elskede musikalske historien om Maria og von Trapp-familien, som vil glede publikum med sine prisvinnende sanger som blant annet “Do-Re-Mi”, “The Sound of Music”, “Edelweiss”, Climb Every Mountain og mange flere.

Les mer om The Sound of Music her!

Skrevet av:
Marcia Titley
Adm. Dir.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *